Sentencje , złote myśli....dewizy życiowe.

„Polska to taki smutny kraj gdzie nawet terrorysta nie chce przyjechać”
RIHANNA:
http://wiadomosci.puls-dnia.pl/rihanna- ... rzyjechac/
- Scelena
- Marka samochodu: Seat Ibiza 1,2 TSI
- Podziękował;: 257 razy
- Otrzymał podziękowań: 200 razy
- Znak zodiaku:

Re: Sentencje , złote myśli....dewizy życiowe.

„Polska to taki smutny kraj gdzie nawet terrorysta nie chce przyjechać”
RIHANNA:
http://wiadomosci.puls-dnia.pl/rihanna- ... rzyjechac/
-
Arek
- Marka samochodu: FSO
- Podziękował;: 233 razy
- Otrzymał podziękowań: 127 razy
- Znak zodiaku:

Re: Sentencje , złote myśli....dewizy życiowe.
Żadna praca nie hańbi, lecz obecne pokolenie tego nie rozumie.....
Ostatnio miałem taką sytuację...
Przechodzę u siebie w pracy z budynku do budynku i w drzwiach staje starszy Pan, a on zaczyna mnie przepuszczać.... <zdziwiony> .
Mówię do niego proszę przejść, a on mi na to że jest tylko dozorcą, a ja urzędnikiem.... <zdziwiony> <ściana>
Odparłem, że tu nie ma znaczenia kto jaką pracę wykonuje, i starsi mają pierwszeństwo... tak mnie wychowano i tak czynię...
Powiem Wam, że poczuł się dowartościowany bo chyba z 5 razy dziękował mi za takie podejście.... zrobiło mi sie smutno z tego powodu, że czuł się gorszym.... :sad:
Przykre to <zlezka>
Ostatnio miałem taką sytuację...
Przechodzę u siebie w pracy z budynku do budynku i w drzwiach staje starszy Pan, a on zaczyna mnie przepuszczać.... <zdziwiony> .
Mówię do niego proszę przejść, a on mi na to że jest tylko dozorcą, a ja urzędnikiem.... <zdziwiony> <ściana>
Odparłem, że tu nie ma znaczenia kto jaką pracę wykonuje, i starsi mają pierwszeństwo... tak mnie wychowano i tak czynię...
Powiem Wam, że poczuł się dowartościowany bo chyba z 5 razy dziękował mi za takie podejście.... zrobiło mi sie smutno z tego powodu, że czuł się gorszym.... :sad:
Przykre to <zlezka>