Co mój Drago znowu zmalował...
- Mysza
- Moderator
- Marka samochodu: Scenic/C4Picasso
- Podziękował;: 93 razy
- Otrzymał podziękowań: 124 razy
- Znak zodiaku:

Haha jemu spokojnie jakoś nie wychodzi
Chociaż i tak podziwiam go za cierpliwość.
- Halik
- Marka samochodu: BMW E39 Touring/JunakRS125Pro
- Podziękował;: 174 razy
- Otrzymał podziękowań: 194 razy
- Znak zodiaku:

- Kontakt:
- Mysza
- Moderator
- Znak zodiaku:

Mój pies mnie zadziwił. Temperatura za oknem 50 w słońcu, pewnie podobna chodnika a on się na tym kładzie i sobie leży
Ja stanęłam w cieniu, bo sąsiadkę z psem spotkałam, mógł położyć się w cieniu. Wszyscy trąbią o gorących chodnikach a mój ma to gdzieś 
- sebap
- Administrator
- Marka samochodu: Chevrolet Captiva 2.4 PB+LPG
- Podziękował;: 217 razy
- Otrzymał podziękowań: 275 razy
- Znak zodiaku:

Ja Leo polewam pistoletem ogrodowym, wytarza się po tym w trawie i biega po tym jak szalony i do kojca odpocząć a ja mu zimną wodą po dachu leję.
- Mysza
- Moderator
- Znak zodiaku:

Zrób mu basen, będzie się schładzał. Zawsze w Action były niedrogie.
- Ocena: 16.67%
- Mysza
- Moderator
- Znak zodiaku:

Jak wychodzę z Drago na działce na spacer to go zwykle nie zapinam, do bramy mam może że 100 metrów. No i jakieś 2 tygodnie temu wychodzę, patrzę nikt nie idzie, wołam psa. Zdążyłam zamknąć furtkę jak zza zakrętu wylazły dwa białe szczekające mopy. Drago jak to on klap na ziemię. Avte mopy wściekłe z zębami na niego. Za nimi szły dwie baby i coś tam się darły, ale w tym szczekaniu nie słyszałam. Ja tam spokojna, wiedziałam, że Drago nie da se w kaszę dmuchać. Zakotłowało się i za chwilę agresor leżał na plecach przyciśnięty łapą Drago. Drugi nie miał odwagi dołączyć. Za chwilę Drago puścił tamtego, tamten już też nie miał odwagi atakować. Wzięłam psa i wróciłam na działkę. Lepiej żeby mi się te baby w ręce nie dostały, bo bym powiedziała, co myślę o ich głupocie.
- Scelena
- Marka samochodu: Seat Ibiza 1,2 TSI
- Podziękował;: 291 razy
- Otrzymał podziękowań: 207 razy
- Znak zodiaku:

Dobrze, że masz takiego ułożonego psa
Jakby Drago też był agresywny to mogło się źle skończyć. Czytałaś może co zapodałam kilka dni temu jak amstaf zagryzł miniaturowego szpica i pogryzł jego właścicielkę u weta?
https://www.infowet.pl/aktualnosci/215/ ... ,5737.html
https://www.infowet.pl/aktualnosci/215/ ... ,5737.html
- Mysza
- Moderator
- Znak zodiaku:

Drago świetnie ma opanowaną komunikację psów. Krzywdy nie zrobi, jedynie spacyfikuje agresora. Nie leży w jego naturze krzywdzenie. Koty czy wiewiórki goni, ale ich nie łapie. Obszczekuje tylko. Jedynie ma problem do samców z jajkami, ale to kwestia wybiórczo i nie wiem, od czego zależy.
Właściciele amstafów bronią ich, że to takie przytulaśne i niegroźne pieski. Do ludzi może tak, ale ja jeszcze nie spotkałam amstaffa, który nie miałby problemu do Drago. Jeden się rzucił na Drago i więzadło mu się naderwało. Późniejsza operacja z rehabilitacją wyszła ok. 10 tysi. Babsko puściło psa bez smyczy pod moim blokiem.
Właściciele amstafów bronią ich, że to takie przytulaśne i niegroźne pieski. Do ludzi może tak, ale ja jeszcze nie spotkałam amstaffa, który nie miałby problemu do Drago. Jeden się rzucił na Drago i więzadło mu się naderwało. Późniejsza operacja z rehabilitacją wyszła ok. 10 tysi. Babsko puściło psa bez smyczy pod moim blokiem.